Îngrijirea tenului: câteva trucuri

by admin on

Pentru a obține o persoana super curat și fără puncte negre procedați în felul următor: se spală bine fata cu aspirina, dizolvat în apă caldă. Aspirina este cel mai bun exfoliant, că poate exista.

ÎMPOTRIVA ACNEE

Pentru punctele negre, un truc care funcționează foarte bine, se amestecă iaurt natural cu lamaie si tarate de lămâie ajută pentru pete, ovăz pentru a exfolia și iaurt, pentru a usca cosurile. Aceasta este o reteta care mi-a dat mama mea, și mi-a dat doar rezultate.

PENTRU A ASCUNDE CERCURILE INTUNECATE

Pentru a obține că se estompeze cercurile intunecate de sub ochi, aplica un pic de oțet pe o farfurie, și apoi a făcut un pic de morcov cu dungi. În cele din urmă aplícatelo la cercurile intunecate de sub ochi.

foto21MASCA PENTRU FATA

Fă-masca de fata cu o lingură de iaurt, o lingurita de miere si aproximativ 10 sau 12 picaturi de lamaie. Lăsați-l timp de 30 de minute, și veți vedea că rămâne moale persoana.

PERSOANELE CATIFELATA

Dacă doriți să aveți săvîrșită de o persoană, moale și, în special, moale, foarte ușor. O zi pe săptămână, să ia iaurt natural, remueves l-ai применяешь pe fata timp de 15 minute. Veți listă, pentru a distruge!

TOMA PE BUZE

Dacă doriți pentru a face aspectul mai cărnoasă în gura ta, înainte de ruj, aplica un pic de corretor sau un creion alb pe arcul Cupidon („V” deasupra buzei superioare).

GENELE MATASOASA

Există mai multe file: matasoasa, există, de ce să poarte în fiecare seară, cu isopo, un pic de ulei de măsline de la rădăcini până la vârfuri. Lasa absorbit seara și se spală dimineața.

PIELEA HIDRATATA SI MULTE FETESTI

Pentru a da textura hidratează pielea și în același timp vrei să mergi un pic de o mulțime de fete, un amestec de nuca, crema hidrateaza pielea cu un pic de machiaj, extiéndelo pe toata fata, și veți vedea că, de bun rămas.

MASAJ FACIAL, PENTRU A STIMULA MUSCHII

Dedicat 30 de minute de stimulare a musculaturii feței și machiajul va fi mai bine, claritate și luminozitate. Se aplică un produs pentru exfoliere, făcând cercuri cu vârful degetelor; insistă pe aripile nasului, frunte și bărbie. Explică, cu apă caldă și apă rece. Aplica masca pe un strat de cremă pe pielea feței și a gâtului. Se lasă aproximativ 10 minute și se încheie acest masaj: De la bărbie la urechi, efectuează pixuri cu degetul mare și degetul arătător. Pentru a netezi fruntea, pune trei degete pe sprânceană și se ridică în sus până la păr. Se încheie cu netezire pe toata fata, coborând până la gât și decolteu.

REDUCE OBOSEALA OCHILOR

Masajul doi ochi și, în același timp, capul și spatele drept și ceafă de sprijin. Puneți vârful degetului fiecare mână la ochi, începând cu partea de sus a pleoapei superioare la linia genelor. Face mișcări foarte lente și line. Țineți degetele de la picioare, susținute, până când vă simțiți interior de relaxare. Repeta de 20 de ori.

ELIMINA PETE DE VÂRSTĂ ÎNGRIJIREA TENULUI

Dimineața, nimic mai trezesc, se spală fața cu apă rece și du-te cu vată înmuiată în suc de lamaie. Este foarte pentru piele, deoarece elimină petele și, în plus, îmbunătățește culoarea tenului.

 

foto22

BUZELE ÎNTOTDEAUNA MOALE ȘI HIDRATAT

Este foarte ușor pentru a obține-l. În fiecare seară, înainte de culcare, pune pe buze un pic de crema de regenerare pentru pielea matura. Atunci când tu te vei scula, și vei observa că, dacă aveți fisuri, vă va fi închis, și ai buzele uscate, va trebui să complet moale și hidratat.

MASAJ FACIAL ANTIRID

Vă recomandăm câteva exerciții simple pentru o casă de muschii maseteros, pentru a consolida gât, ovalul feței și bărbie. 1. Puterea zâmbetului. 2. Înainte maxilarul inferior și încărcați-le ca în cazul în care sunteți încercarea de a mușca vârful nasului. 3. Deschide gura și pune-l între buze cu degetele index și inima. Raza de opoziție degetele de la încercarea de a închide gura. Degetele de la o singură dată în poziție verticală și cealaltă orizontală a lucra mușchii care înconjoară gura. 4. Repetați fiecare exercițiu de 10 ori. După câteva zile, puteți crește numărul de repetiții la 30.

Written by: admin