10 păcatele pentru femei, de îngrijire a pielii

by admin on

Pielea este o bariera, iar pagina principală de emisie a ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru. Nu face aceste ‘erori’ va vor face sa arati o piele sanatoasa.

Pielea, cel mai mare organ al corpului uman, acționează ca o barieră de protecție, care izoleaza agenției tot de poluare, de apă, de microbi etc. (Citește, de asemenea, Sfaturi de îngrijire a pielii)

Apărarea lui-aceasta este cheia pentru menținerea funcțiilor organismului. O simplă zgârietură poate deveni o infecție, în cazul în care părți ale corpului sunt expuse la mediu.

În plus, pielea este primar de transport al corpului nostru.

foto24Cu alte cuvinte-este cel care transmite o parte din ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. Pete, alergii, erupții cutanate, uscăciune sau de excesul de grasime pot fi semne clare că este ceva în neregulă în organism. Prin urmare, așa cum oamenii încearcă să o dieta sanatoasa, este important de a avea proceduri de infrumusetare, care au grijă de pielea din interior și din exterior. (Citiți, de asemenea, inovație în îngrijirea pielii)

În zonele cu cele mai importante pentru femei rămân gât și față, deși de fiecare dată le pasa de alte zone ale corpului.

„Cele mai frecvente metode de tratament, până cu ceva timp în urmă au fost de întinerire a feței, inclusiv toate persoanele, dar odată cu apariția de noi tehnologii laser termoradiofrecuencia , noi polirevitalizantes și redensificantes s-a deschis o serie de caracteristici pentru a întineri alte zone , cum ar fi decolteu și mâini. De votare, cum ar fi pleoapei inferioare, ceea ce mai devreme a fost doar ca o posibilitate terapeutică, chirurgie, în prezent, are o soluție cu ajutorul acestor noi produse și tehnologii avansate”, a menționat în Fuchsia.co dr. Alexandru Radu Cassab, medic cirjuano și proprietarul Rada Cassab, clinica specializata in tratamente de medicina estetica.

Potrivit dr. Radu, aceste 10 păcatele femeilor de a avea grija de pielea ta: (Citește, de asemenea, Soluții eficiente pentru îngrijirea pielii)

  1. Nu desmaquillar pielii: nimic în lume, chiar dacă ai venit obosit de la muncă sau de la petreceri, mai întâi trece prin budoar și îndepărtează machiajul. Șterge și produse de poluare, care se poate obține pielea pe tot parcursul zilei face ca celulele pot regenera mai bine.
  2. Nu folosi antioxidanti: Aceste substanțe naturale sau fabricate de om, pot preveni sau întârzia unele deteriorarea celulelor.
  3. Nu utiliza de protecție solară: Manuela coloanei Vertebrale, editor de frumusete Jurnal FUCHSIA, afirmă că aceasta este regula de Aur în îngrijirea pielii. Tu nu trebuie să iasă NICIODATĂ din casă fără utilizarea de ferestre pop-up cu protecție egală sau mai mare de 50 FPS. Tot ce sub această cifră nu sunt doar de ecran.
  4. foto25Băi de soare în exces sau tostarse pe plaja sau la piscina: soarele poate fi un aliat sau cel mai mare dusman al pielii. Razele UV pot fi fatale pentru regenerarea celulelor, în funcție de Manuel coloanei Vertebrale.
  5. Nu efectueze tratamentul profilactic pentru intinerire a pielii: în timp ce întotdeauna trebuie să aibă grijă de pielea după 30 de ani, femeile ar trebui să aibă în vedere tratamentul profilactic pentru apariția ridurilor sau a petelor de varsta.
  6. Nu efectua curățarea feței ocazional: Deși nu este în valoare de a exagera în scrubs este recomandat să se facă profunde de purificare, cu o anumită frecvență. Acest lucru va elimina impuritățile și celulele moarte.
  7. Epilare cu ceară în loc de a folosi epilarea cu laser: ceara nu ajută pentru a scăpa de toate de păr și vă permite să crească folicul puternic.
  8. Alimentare: consumul de alimente, extrem de gras, sau din punct de vedere energetic ocupat.
  9. Estriparse fața cu degetele și unghiile pentru a scoate barritos
  10. Produsele care nu sunt: Utilizarea de creme și produse cosmetice, nu știe dacă acestea sunt potrivite pentru tipul tau de piele. Este important să știți ce tip de piele ai, pentru a alege un produs care se apropie de ea.

Written by: admin